sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

On kummallista etteivät vaietut asiat tule esiin kuntavaaleissa kuten muutenkin koskien kaupunkirakentamisen pullonkauloja kuten talojen rakentamista ilman kunnon teitä ja parkkipaikkoja. Esimerkkejä on Kaleva, Hervantajärven kerrostalot, Lamminrahka etc?

Vuohi Rautakauden Birckala 6.7.2024 #SeppoLehto kulttuurihistorioitsija #KuntavaaliehdokasTampere kuva2 Pää vaan itsellenne. Tämä vuohi on ainakin saanut olla rauhassa #rikastuksilta ;)?

On kummallista etteivät vaietut asiat tule esiin kuntavaaleissa, eduskuntavaaleissa, esim koskien kaupunkirakentamisen pullonkauloja kuten talojen rakentamista ilman kunnon teitä ja parkkipaikkoja. Esimerkkejä on Kaleva, Hervantajärven kerrostalot, Lamminrahka etc?

Tampereen kuntavaalien yhteislista valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto 6.7.2024
Tampereen kuntavaalien yhteislista valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto 6.7.2024
https://Seppo-Lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com/Huk Seppo Lehto valtuustoon kuntalaisten asialla Tampereella ei haluta ottaa oppia muiden tuhnukaupunkien kuten Oulu virheistä kävelykatujen rakentamishölmöilyistä, autotottomasta kaupunkikeskustasta, vaan aiotaan viherkommarien päätöksin tuhota keskusta vain homokommarien pyöräilyyn ja matuinvaasion tuotteiden sätkänpolttopaikoiksi? 

Emme tarvitse ratikkaa, emme vääränlaisia maahanmuuttajia Mustasta Afrikasta, emmekä ns. itäisten maiden suurviseereitä tmv taikamatolla lentäjinä elintasoamme ja turvallisuuttamme pilaamaan.

#Sekajäte opaste Rautakauden Birckala 6.7.2024 #SeppoLehto kulttuurihistorioitsija #KuntavaaliehdokasTampere
https://tapahtumakuvaaja-seppo-lehto-tampere.blogspot.com/Taleban ymv ns. "sharilakimaista" tulee talebanlähettiläitä omine islamtulkintoineen siitä mikä kuuluu hyviin tapoihin ja lähimmäisenrakkauteen. Turvallisuus tulee tunnettavuudesta ei siitä että rakennetaan lähiöitä vailla minkäänlaista keskinäistä luottamusta oleville ihmisille?

Viite: Katsokaa väkivaltarikostilastoja. 

https://vapaussota-1918-valkoinen-Suomi.blogspot.com

Vaihtoehtonne on: Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista eri valtiollisissa vaaleissa?

Markkinointiblogeja on useita tuleviin valtiollisiin vaaleihin ;) joten laittakaa jakoon somessa:

Https://Tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com terveisin ;).

Savupirtti ja hakaristi Rautakauden Birckala 6.7.2024 #SeppoLehto kulttuurihistorioitsija #KuntavaaliehdokasTampere kuva1
https://tapahtumakuvaaja-seppo-lehto-tampere.blogspot.com/


----------------------

#Vaietut asiat esiin kuntavaaleissa Tampereella ja koko Suomessa on sitten talvi tai ei ;)?

https://vaietut-asiat-esiin-kuntavaaleissa.blogspot.com/

-----------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti